Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.37 secunde)
Toate evenimentele descrise in imnografia liturgica nu sunt momente trecute si incheiate in istorie pentru ca Cel care le-a savarsit, desi le-a implinit in timp, este Cel mai presus de timp si in afara timpului, si lucrarea lui aduna trecutul si viitorul intr-un vesnic prezent, intr-un astazi, intr-un eveniment care se manifesta ori de cate ori adunarea liturgica euharistica se realizeaza.
Iata ce consemneaza cronicarii timpului, in legatura cu momentul in care a inceput constructia, pana la inaugurarea acestei cladiri reprezentative:
O buna organizare a timpului va ajuta atat in familie, cat si in cariera. ... Invatati sa spuneti si "nu" Pentru o organizare cat mai buna a timpului, controlati factorii care va distrag.
Aceasta campanie online interactiva de promovare a produsului e-Cont a debutat cu o etapa de teasing, care a anuntat descoperirea unui nou stadiu al evolutiei omului, Homo Indooris, caracterizat prin petrecerea celei mai mari parti a timpului in interior si intotdeauna in apropierea unui dispozitiv electronic.
Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Emil Hurezeanu si alte noua personalitati romanesti au participat la realizarea unui nou concept de calendar - "dialog intre generatii", lansat recent, prin care vorbesc tinerei generatii despre valoarea timpului din punct de vedere istoric, filozofic sau subiectiv.
De-a lungul timpului din Soulfly au facut parte fie ca membrii oficiali fie ca membrii live artisti precum Roy Mayorga (Stone Sour), Logan Mader (Machine Head), Tony Campos (Fear Factory, Static-X), David Ellefson (Megadeth), Dan Lilker (Anthrax).
Motivul scrisorii care ajunge altundeva este comun in aria comediei, iar rezolvarea conflictului - una pragmatica, ce multumeste pe toata lumea, inclusiv pe spectatorul care nu si-a dorit altceva decat sa rada putin de cei pe care in restul timpului ii socotea responsabil de viata sa.
Desigur, aceasta perceptie eronata este extrem de convingatoare si cu greu cineva poate accepta o alta teorie asupra timpului. ... Augustin de Hippo, a fost pasionat de deslusirea misterului timpului. ... Perceptia asupra timpului nu s-a schimbat niciodata.
Unii invatati presupun ca in campul intinderii timpului s-a format un semnal-fantoma”, si ca pe el, cica, il primesc vasele de atata timp. ... Se pare ca s-a aflat intr-un fel de conservare a timpului.
Obisnuiam sa cotrobai prin targurile de vintage, dar o placere deosebita o aveam cand petreceam ore in sir in targuri mai putin cunoscute din Bucuresti sau din tara cum ar fi spre exemplu Valea Cascadelor, acolo unde rabdarea imi era rasplatita atunci cand gaseam printre zeci de lucruri neinsemnate acel ceva care abia astepta sa fie sters de povara timpului pentru a-si spune povestea.
Concomitent, trecerea lui Vadim Tudor in rezerva ar putea scadea dramatic cota PRM-ului pe piata interna, stiut fiind ca fostul lider reprezenta un adevarat magnet pentru foarte multi dintre membrii si simpatizantii partidului.
Prea Sfintia Sa Arhiepiscopul Sucevei si Radautiului (dupa adoptarea OUG privind trecerea unor terenuri forestiere din proprietatea publica a statului si din administrarea Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, in proprietatea Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor):
Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat ieri ca s-ar putea opera unele modificari in Regulamentul Senatului pentru a facilita trecerea legilor organice in plenul acestei Camere.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
democratizarea tarii, reformarea economiei (trecerea de la o economie etatizata la economie de piata), integrarea europeana si euroatlantica, deschiderea fata de lume.
PSD pune paie pe foc propunand trecerea comunitatii informatiilor in subordinea primului ministru Profitand de furtuna care s-a abatut asupra Aliantei "D.A.”, PSD s-a grabit sa creeze premisele favorabile transformarii ei intr-un adevarat uragan iesind la rampa, tot ieri, cu un proiect referitor la comunitatea de informatii.
Deputatii din Comisia Juridica si-au dat avizul pentru trecerea din proprietatea statului in proprietatea Bisericii Ortodoxe Romane a celor 11 hectare de teren de pe Calea 13 Septembrie, unde urmeaza sa se inceapa constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
ßeful statului a semnat Decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de politie comisarului-sef Luca Constantin si incetarea raporturilor de serviciu ale acestuia cu Ministerul Administratiei si Internelor, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada colonelului Piscociu Constantin din MApN si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea colonelului Ionescu Aurelian-Gheorghe si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad.
Unul dintre subiectele care au bulversat scena politica in 2005 a fost cel referitor la trecerea la un parlament unicameral si, conex, cel al introducerii votului uninominal.
Markó Béla, presedintele UDMR, a avertizat ieri ca liderii formatiunilor politice care vor trecerea Uniunii in Opozitie cer practic propria lor trecere in Opozitie. ... Markó Béla, presedintele UDMR, a declarat ieri ca liderii formatiunilor politice care vor trecerea Uniunii in opozitie cer practic propria lor trecere in opozitie.
google-analytics.com